Menu Close

Breda Krt, 61 let

Upokojenka

Celo življenje sem opravljala sedeč poklic, kar se je že zgodaj začelo maščevati z občasnimi bolečinami v hrbtenici, artrozo vratu in ledvenega predela ter artrozo kolen. Poleg tega imam zelo slabo prekrvavitev in imam zaradi tega stalno mrzle noge.

Ker se imam za zelo »sodobno babico«, sem sama na spletu iskala nekaj, kar bi mi pomagalo pri mojih težavah. Naletela sem na spletno stran podjetja EKO DAN d.o.o., ki me je takoj pritegnila, zato sem se kar takoj naročila na brezplačno terapijo na domu. Prijazna gospa na drugi strani se ni obotavljala in mi že čez 2 dni uredila termin. Ko so prišli na dom, so mi, kot obljubljeno, naredili brezplačno terapijo in mi strokovno razložili celotno delovanje naprave. Svetovalka se mi je zelo posvetila in pripravila celoten program individualno za mene. Odločila sem se za nakup naprave MAG204.

Naprava me je prepričala predvsem z svojo raznovrstno in dovršeno izbiro programov, saj jih do potankosti lahko prilagajam svojim različnim težavam in bolečinam. Navdušila sem tudi svojega moža, ki je mizar in celo življenje opravlja fizično delo. Dela terapije za bolečine v komolcu in po 20 terapijah je popolnoma razumel moje navdušenje.

Od veselja nama je celo izdelal omarico na kolesih za napravo MAG204, tako da jo imava vedno na dosegu rok in da so v omarici pospravljeni vsi dodatni pripomočki, ki jih potrebujeva. Odlično je, da nama ponuja možnost, da lahko terapije izvajava istočasno. Naprava je res odlična in priporočala bi jo vsem, ki želijo strokovno pomoč kar doma, na svojem domačem počivalniku.