Menu Close
MAGNETNA TERAPIJA ZA ŽIVALI

ZANESLJIVOST

Naši izdelki uporabljajo samo frekvence, ki jih dovoljuje Ministrstvo za zdravje; poleg tega imajo v notranjosti nekaj varnostnih naprav, ki jih lahko najdete le v instrumentih visokega nivoja, namenjenih klinikam in bolnišnicam. Težav s pregrevanjem ni, naše naprave lahko delujejo 24 ur po 24 urah, saj jih uporabljajo tudi zdravniki in strokovne strukture.

CERTIFIKATI

Vsi naši izdelki so certificirani kot medicinski pripomočki in so izdelani v skladu s popolnim spoštovanjem veljavnih pravil.

NOTRANJA PROIZVODNJA

Preverimo celoten proizvodni cikel, vključno z vso dodatno opremo, pri sodobni opremi pa smo še posebej previdni in preverimo vsako podrobnost.

STORITEV ZA STRANKE

Največja razpoložljivost prek neposrednega odnosa s strankami; po telefonu lahko zaprosite za informacije, pojasnila, tehnično podporo in predloge glede uporabe izdelkov.

RAZISKOVANJE

Že od nekdaj smo mislili, da bi le s skrbnim in stalnim raziskovanjem lahko našli ideje in načrtovali izdelke, ki vplivajo na dobrobit uporabnikov. Raziskovalni laboratorij podjetja PlatiuMed, visoko usposobljena ekipa zdravnikov, inženirjev, fizioterapevtov, trenerjev in oblikovalcev, ki že leta izdelujejo inovativne rešitve za udobje. Skupna sinergija različnih kompetenc omogoča doseganje visokih standardov kakovosti in prestižnih mednarodnih priznanj. Spodaj je nekaj primerov doseženih rezultatov z magnetno terapijo. Rezultati so povprečje testov, opravljenih na vzorcu 100 živali.

Rezultati so subjektivni in se spreminjajo od živali do živali.

DISPLAZIJA

Gre za okvaro v razvoju koksofemoralnega sklepa s posledičnim progresivnim degenerativnim procesom.

Sklep se najprej vname, nato pa se vse bolj obrablja in deformira.

Analgetični, protivnetni in vazodilatacijski učinki, ki jih povzročajo magnetna polja, izboljšajo trofično tkivo in upočasnijo degenerativni proces sklepa.

SAKROILIKALNI SKLEP

80 % konj ima težave s sakroiliakalnim sklepom.

Subluksacija sakroiliakalnega sklepa lahko povzroči lokalno bolečino, na primer bolečine v hrbtu, kronične bolečine v trebuhu in oslabljen imunski sistem.

Z magnetoterapijo je mogoče preprečiti vnetje z dekontrakturo sakroiliakalnega sklepa in ogrevanjem mišičnega sistema, da bi olajšali in odstranili bolečo simptomatiko.