Menu Close

Ina Knez, 73 let

Upokojenka

Kot je povedal mož, je bil izžrebanec pri nagradni igri in tako je prišla prijazna svetovalka k nama na dom in nama predstavila napravo MAG204. Pozorno sem poslušala, saj že od mladosti trpim za bolečinami v ramenskem obroču in vratu.

Kot mladenka sem trenirala badminton in si tam priigrala poškodbo ramena. Bilo je obdobje, ko roke nisem mogla dvigniti do višine ramen in noči so bile prava nočna mora.

Z blokadami so mi tako z leti nekako lajšali najhujše bolečine, tiste, ki pa so ostale, pa so me prisilile, da sem se z njimi naučila živeti. Zato sem tudi sama preizkusila napravo, saj je uporaba zelo enostavna. Vsak večer izvajam program za bolečine v ramenih in vratu in bolečin praktično več nimam.

Ponoči spiva z možem vsak na svoji blazini in izvajava še nočno terapijo, tako da se zjutraj, po desetletjih neprespanih noči, zbudim spočita, polna energije in posledično dobro razpoložena.

Zelo sem hvaležna, da sva dobila to priložnost in da nama še danes podjetje EKO DAN d.o.o. stoji ob strani, če imava kakšna vprašanja ali potrebujeva nasvet.