Menu Close

Ljubo Knez, 73 let

Upokojenec

Ko sem se pred leti upokojil, se je moje življenje umirilo in tudi aktivnost se je nekoliko zmanjšala, kar sem najbolj opažal po stalnih bolečinah v križu in ledvenem predelu, pa tudi zgornji del hrbtenice se je vedno bolj opazno začel kriviti.

Potem pa sem še nerodno padel in si nalomil hrbtenico, tako da sem 6 mesecev moral nositi opornico. Bolečine so bile na čase neznosne. Med tem časom sem prejel klic, da sem bil izžreban za brezplačno terapijo z napravo MAG204 in, ko mi je svetovalka predstavljala napravo, sem pomislil, da je morda pa ravno to to, kar v tistem trenutku potrebujem, saj protibolečinskih tablet nisem prenašal dobro.

Že po prvi terapiji sem občutil veliko olajšanje hrbtenice, ki se je čutila kot ena velika razbremenitev. Zato sem se odločil napravo kupiti in rečem lahko samo, da je bila ta odločitev PRAVILNA. Z rednimi terapijami sem se izognil operaciji hrbtenice, saj se je poškodba popolnoma sanirala.

Izvajam redne nočne terapije, ki so mi povrnile vsesplošno boljše počutje in okrepile imunski sistem. Bolečin več nimam. Navdušen sem tudi nad tem, da naprava omogoča izvajanje terapij za dve osebi hkrati, tako da z ženo Ino vsak večer, ko gledava televizijo, istočasno delava tudi terapiji. Tako istočasno preživljava čas skupaj in narediva še nekaj za najini zdravji.

Hvala EKO DAN d.o.o.