Menu Close

Marija Blatnik, 81 let

Upokojenka

Sem Marija in štejem 81 pomladi. Vrsto let sem se borila z bolečinami zaradi artritisa rok in nog, imam povišan holesterol v krvi, mrzle noge ter povišan sladkor v krvi.

Vsako sredo se dobivamo s prijateljicami iz upokojenskega društva na dopoldanski kavi in, ko smo tako ponovno malo »pojamrale« ena drugi, so mi vse v en glas priporočale napravo MAG204, ko jo uporabljajo že leta. Marta P. si lajša bolečine zaradi osteoartritisa kolkov, Joži K. jo uporablja po operaciji karpalnih kanalov in zaradi stalnih bolečin v vratu, saj je leta delala kot šivilja v sključenem položaju.

Marija N, sicer najmlajša med nami, ima že leta težave s nespečnostjo in splošnim slabim počutjem, Slavi Ž. pa trpi za bolečinami v hrbtenici. Ker so vse z največjim navdušenjem razlagale, kako se jim se življenje z napravo MAG204 spremenilo na boljše in kako Marta P. terapije izvaja celo istočasno z možem, ko zvečer sedita pred televizorjem, sem se odločila, da poizkusim tudi sama.

Poklicala sem na podjetje EKO DAN d.o.o., kjer mi je prijazno osebje takoj svetovalo, že čez nekaj dni pa so mi na dom prišli napravo tudi brezplačno predstaviti, naredili brezplačno terapijo in podrobno odgovorili na vsa moja vprašanja, ki jih seveda ni manjkalo. Po mesecu in pol redne uporabe so se moje težave skoraj izničile. Veliko mi pomeni, da lahko na podjetje EKO DAN d.o.o. pokličem kadar koli se mi porajajo novo vprašanja.

Vedno so pripravljeni pomagati in si za moja dodatna vprašanja vzamejo čas. Vsake 3 mesece me sami od sebe pokličejo, da povprašajo o rezultatih in mi s tem resnično dajejo občutek, da jim je mar. Napravo priporočam vsem, ki imajo kakršne koli težave oz. bolezni, saj jih bodo na naraven način lajšali ali celo v celoti odpravili. In pri mojih letih ga ni lepšega, kot se zvečer zahvaliti, da je dan minil brez bolečin.