Menu Close

Mark Čepon, 24 let

Hokejist Olimpija Ljubljana

Imeli smo hokejsko tekmo, ko sem naenkrat doživel izpad pogačice. 3 mesece po poškodbi sem moral na operacijo, po kateri se težave enostavno niso nehale.

Stalne bolečine in oteženo treniranje je en dan v garderobi pripeljalo do pogovora med soigralci, ko mi jih je več predlagalo napravo MAG204, ki jo sami redno uporabljajo in to že več let. Večina jo uporablja za spodbujanje imunskega sistema in boljše počutje po napornih treningih in tekmah, tako da sem se odločil tudi sam poizkusiti napravo.

Na podjetju EKO DAN d.o.o. so mi z veseljem svetovali in sestavili individualni program za stabilizacijo pogačice, ki deluje protivnetno ter terapijo za izboljšanje stabilizacije pogačice in vezi.

Ker sem profesionalni športnik, je moja kondicija telesa izjemnega pomena in tako sem po 6 mesecih po operaciji že lahko stopil na led in ponovno igral na tekmah – in vsa zasluga gre napravi MAG204. Od dneva nakupa naprave (november 2019) imam praktično svojega lastnega fizioterapevta stalno na domu. Naprava MAG204 ima 68 že v naprej nastavljenih programov, ki mi zelo olajšajo uporabo, zato jo, predvsem glede na naravo mojega dela, uporabljam dnevno.

Od kar napravo MAG 204 uporabljam, sem v boljši fizični kondiciji, predvsem pa brez bolečin, za kar sem neskončno hvaležen.

Hvala podjetju EKO DAN d.o.o. za vso strokovno podporo in nasvete.