Menu Close

Marko Levičar, 41 let

Profesionalni maser

Sem profesionalni maser in pri opravljanju svojega dela sem naletel na prevelike obremenitve celotnega telesa, predvsem pa sem začel opažati bolečine v zapestju in ramenih.

Ko sem se letos (2021) udeležil sejma »Narava in zdravje«, sem naletel na podjetje EKO DAN d.o.o., kjer me je takoj pritegnila njihova naprava MAG204. Po pogovoru s svetovalcem, ki mi je naredil brezplačno terapijo kar na razstavnem mestu sejmišča, sem se odločil, da napravo preizkusim sam. Že po nekaj terapijah, ko so bolečine skoraj v celoti izginile, sem se odločil, da napravo ponudim svojim strankam, kot dodano vrednost klasični ponudbi maserskega salona. Rezultati so naravnost osupljivi in stranke so več kot zadovoljne. Ko takole spremljam svoje stranke, katerih starost sega od 18 do 80 let, opažam, da se vsi spopadajo z različnimi težavami.

Zato sem mnenja, da bi prav vsi lahko le-te lajšali na bolj naraven način, z napravo MAG204, namesto da posegajo po protibolečinskih tabletah. Naprava ima odlično preventivno funkcijo, tako da bi se z redno uporabo lahko celo izognili marsikaterim težavam in bolečinam.

Rad se pošalim, ko strankam rečem, da je v današnjem svetu nujno in samoumevno, da plačujemo razna dodatna zavarovanja, ker nikoli ne vemo, kaj nas čaka … zakaj pa ne bi tudi investirali v aparat, s katerim lahko ukrepamo preventivno?