Menu Close

Olga Bergant, 81 let

Upokojenka

Za upokojenko sem še vedno zelo aktivna. Sama vodim gospodinjstvo, še vedno sedem v avto in se odpeljem tudi na drug konec Slovenije, da poklepetam s prijateljicami, … Sem tako rekoč neustavljiva. Vendar, vedno ni bilo tako lahko.

Pred 16 leti so se mi pojavile grozne bolečine v zapestju, prstih, kolenih in gležnjih, ko so mi diagnosticirali revmatoidni artritis.

Ker so bolečine postajale vedno bolj neznosne, sem dobila biološka zdravila, ki sem jih 8 let jemala 1 krat tedensko. Ne pretiravam, ko rečem, da mi je telefonski klic enega popoldneva spremenil celotno življenje. Bila sem ena izmed naključno izbranih, ko me je prijazen glas vprašal, če bom preko telefona izpolnila anketo. In sem jo. In tako sem dobila nagrado, brezplačno predstavitev naprave MAG204. Slišalo se je utopično, ko mi je mlada gospa razlagala, kakšne rezultate dosegajo z napravo.

Zato sem bila izredno vesela termina, ko so mi naredili brezplačno terapijo in predstavitev in takoj sem čutila in vedela, da je ta naprava natanko to, kar potrebujem. In odločitev je bila pravilna. Po 40 terapijah sem dosegla, da sem dozo bioloških zdravil zmanjšala na 14 dni, kar je bilo praktično nemogoče.

Ampak, zaradi individualnega programa, ki mi ga nudi naprava MAG204, danes živim bolj polno življenje in bolečine več niso moja vsakodnevna sopotnica.

Hvala EKO DAN d.o.o.