Menu Close

Žiga Anželj, 27 let

Profesionalni nogometaš ASK Klagenfurt

Kot profesionalni nogometaš je moja služba, da je moje telo v najboljši možni formi, vendar sem že nekaj časa opažal ponavljajoče bolečine, ki so se samo stopnjevale. Več mesecev so se z mano ukvarjali najboljši fizioterapevti in maserji, vendar so bili rezultati samo prehodne narave in bolečine so se hitro prikradle nazaj.

Bilo je celo tako hudo, da sem po tekmi moral 2 dni preležati in bolečine blažiti s protibolečinskimi tabletami. S pomočjo zdravnikov in specialistov se je končno ugotovil vzrok neznosnih bolečin. Sindrom psaos, do katerega je prišlo zaradi pretirano napornih vaj za stabilizacijo trebuha ter sunkovitih gibov tega predela, kar je pri igranju nogometa žal neizbežno.

Prijatelj, ki sam že kar nekaj let uporablja napravo MAG204, mi je predlagal, da jo naj poizkusim, saj sem do tistega trenutka izčrpal že vse možne viri, ki me bolečine niso osvobodili. Tako sem stopil v stik s podjetjem EKO DAN d.o.o..

Kljub prvotnim dvomom, lahko danes rečem, da je bila to moja najboljša investicija do sedaj. Uporabljam blazino za nočno terapijo, ki traja 4 ure. Vsako noč. Bolečino sem po 1 mesecu redne uporabe praktično izničil, istočasno pa se mi je okrepil imunski sistem, neprespanih noči praktično več ne poznam, zbujam se spočit in poln energije, kar pa posledično pozitivno vpliva na moj trening in rezultate.

Napravo MAG204 bi priporočal vsem, ne samo vrhunskim športnikom. Vsem, ki imajo stresno življenje, pomanjkanje spanca in energije, predvsem pa tistim, ki trpijo za vsakodnevnim primanjkljajem gibanja.

Naprava MAG204 ima pa še eno pozitivno lastnost in sicer: zaradi sposobnosti izvajanja terapije istočasno za dve osebi, si s punco zvečer vzameva čas za naju in, ko skupaj pogledava film, še istočasno izvajava terapiji. Tako se izogneva tudi morebitnim sporom, kateri dan bo kdo izvajal terapijo 😉